Ets aquí9ª Concentració Furgonetes VolksWagen 2012 a Sant Pere Pescador

9ª Concentració Furgonetes VolksWagen 2012 a Sant Pere Pescador


By admin - Posted on 16 Juny 2012

Any rere any, la concentració de furgonetes Volkswagen de Sant Pere Pescador creix i mobilitza centenars de fans d'aquest mític model que acudeixen a la cita amb furgos de totes les generacions.

Com cada any s'han aplegat centenars de vehicles de diferents èpoques, diferents estils i acompanyats de les últimes novetats de la popular marca alemanya.

Aquest any, la 9ª FurgoVolkswagen també ha portat l'esperit més genuí a les xarxes socials. Facebook i Twitter han estat les dues plataformes en línia en què la concentració FurgoVolkswagen ha estat present. La pàgina de Volkswagen a Facebook recull el millor de cada jornada, i a Twiter s'ha seguit seguir en directe l'esdeveniment mitjançant el perfil de Volkswagen Espanya i amb el hashtag #FurgoVW12.

Una altra de les grans novetats d'enguany és el concurs de fotografia que Volkswagen Vehicles Comercials va posar en marxa coincidint amb la clàssica concentració de Sant Pere Pescador. Molts dels propietaris d'una furgoneta Volkswagen, hi fossin o no al càmping, van participar en la pàgina oficial de Volkswagen a Facebook. Els fans de la marca podran pujar les seves fotos a partir de divendres 15 de juny i fins al pròxim 1 de juliol.

Sant Pere Pescador
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador