Ets aquíEL càmping LAS DUNAS de Sant Pere Pescador premiat pels turistes escandinaus

EL càmping LAS DUNAS de Sant Pere Pescador premiat pels turistes escandinaus


By admin - Posted on 09 Febrer 2010

Las Dunas es converteix en el primer càmping de l’estat espanyol que rep la distinció 2010 de la FDM, Clubs d’Automòbil i Touring escandinaus. Els càmpings de l’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador estan reconeguts com un dels tres millors destins turístics pels campistes europeus.

Sant Pere Pescador, 9 de febrer de 2010. El càmping Las Dunas de Sant Pere Pescador ha estat reconegut amb la distinció 2010 de la FDM, que aglutina als clubs d’automòbil i touring dels països escandinaus. És la primera vegada que un càmping de l’estat espanyol rep aquesta distinció.

El premi es va entregar durant la gala de l’ADAC, Club Automobilístic Alemany, a Stuttgard el passat 15 de gener i el van recollir els propietaris del càmping Las Dunas, Josep Suñé i Frederic Suñé, de mans de Randi Voldbakken, directiva de FDM.

L’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador (ACSPP) , formada pels càmpings: Aquarius, La Ballena Alegre, Las Dunas, La Gaviota i Las Palmeras, estan reconeguts a nivell europeu com uns dels tres millors destins turístics pels campistes, que valoren tant l’entorn on estan ubicats els càmpings com les seves instal·lacions i serveis.

Reconeixement internacional
El club automobilístic alemany, ADAC, amb 14 milions de famílies associades i el club automobilístic holandès, ANWB, amb 4 milions de famílies associades, editen anualment les seves guies on publiquen les valoracions que fan dels càmpings de tot Europa, fruit de les inspeccions que realitzen durant l’estiu. En el cas de l’ADAC, en l’apartat de càmpings recomanats, inclouen els càmpings de l’ACSPP amb molt bones valoracions, al igual que en el cas de la ANWB, en la categoria “Eurotop Campings” , on només surten els 60 millors càmpings d’Europa, i també estan recomanats els càmpings de l’ACSPP.

Atracció de turistes estrangers amb poder adquisitiu mig/alt
Els turistes que s’allotgen a càmpings a Sant Pere Pescador són en la seva majoria estrangers (77%), essent alemanys i holandesos els grups amb major representació, 35% i 25%, respectivament. Un 23% provenen de l’estat espanyol, un 4% de França, un 4% de Bèlgica i el 9% restant d’altres països.

L’estada mitja del turista de càmping és notablement més llarga a la de qualsevol altre allotjament: En el mes d’agost l’estada mitja en càmping és de 8,06 dies, en hotels és de 4,41 dies i en allotjaments rurals de 6,6 dies.

Foto de l'emtrega del premi al representant del càmping Las Dunas
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador