Ets aquíEl francès Albeau i el canari Dunkerbeck es disputaran el segon eslàlom del Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava

El francès Albeau i el canari Dunkerbeck es disputaran el segon eslàlom del Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava


By admin - Posted on 13 Juny 2013

13 juny 2013
Europe/Andorra

El francès Antoine Albeau (F-192), actual campió del món, i el canari Bjorn Dunkerbeck (SUI-11), subcampió, s’han classificat avui per a la final del segon eslàlom del Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava 2013 que se celebra en aigües del golf de Roses.

Després d’una primera eliminatòria amb victòria del regatista francès i en la qual Dunkerbeck no va passar el tall de la seva màniga, demà ambdòs es trobaran a la final del segon eslàlom del campionat, que avui ha quedat suspès per falta de vent després d’haver-se disputat totes les classificatòries.

En una jornada marcada per un tèrmic molt inestable, la regata ha començat a les 13.30h però poc després d’una hora s’ha suspès fins les 17h, quan el vent s'ha intensificat i ha agafat una bona direcció. Albeau, que ahir va guanyar, s’ha mostrat molt sòlid en totes les mànigues que ha disputat, mentre que el campió al GP Catalunya Costa Brava 2012 ha estat més irregular, però ningú dubte que són els clars favorits de la segona eliminatòria. Per aquesta final també s’han classificat el mític Jimmy Díaz (ISV-11) o Julien Quentel (SXM-421), segón l’any passat a Sant Pere Pescador.

Amb els resultats obtinguts fins ara al Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava el francès puja al primer lloc del rànquing general.

L’objectiu dels organitzadors és que demà i dissabte es puguin arribar a completar dues eliminatòries més a banda de la que ha quedat pendent de la final avui, de manera que els windusrfistes podrien descartar el seu pitjor resultat i quedar-se amb els tres millors.

Sant Pere Pescador
Fotos

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador