Ets aquíL’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador (ACSPP) crea el primer codi de bones pràctiques per protegir l’entorn en càmpings

L’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador (ACSPP) crea el primer codi de bones pràctiques per protegir l’entorn en càmpings


By admin - Posted on 05 Maig 2010

L’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador (ACSPP)  ha creat un codi de bones pràctiques per protegir l’entorn i que recull les principals mesures que apliquen els càmpings per tal de protegir l’entorn que els envolta i afavorir les bones pràctiques mediambientals entre els seus treballadors, clients, proveïdors i visitants.

 

Els càmpings de l’ACSPP sempre han destacat per la seva voluntat d’avançar-se a les legislacions vigents en temes mediambientals, aplicant mesures innovadores per tal de fomentar l’estalvi energètic, reciclar les deixalleries i protegir la fauna i la flora autòctona.

 

Els càmpings associats compleixen les normatives mediambientals, i en algun cas compleixen amb la certificació EMAS i la ISO14001. La redacció d’un codi de bones pràctiques té com a finalitat donar a conèixer aquest compromís amb la protecció de l’entorn i afavorir així les bones pràctiques per part de tots.

 

El codi de bones pràctiques de l’ACSPP:

1. Disposem de recollida selectiva de residus, amb contenidors per vidre, cartró i plàstic i informem als clients perquè en facin un ús correcte dels mateixos. També gestionem el reciclatge de piles i olis.

2. Realitzem estudis d’eficiència energètica i apliquem mesures d’estalvi energètic com l’ús de bombetes de baix consum.

3. Som pioners en la incorporació d’energies renovables, com per exemple alguns dels càmpings disposen d’energia solar des de fa molts anys.

4. Disposem de limitadors de caudal i atomitzadors per tal d’estalviar aigua.

5. Entreguem als clients bosses de tela perquè puguin fer les compres al supermercat i les bosses de plàstic que fem servir són biodegradables.

6. El tractament de depuració de les aigües es fa per un sistema biològic amb el permís de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

7. Fomentem i potenciem l’ús de les bicicletes i hem creat diverses rutes a disposició dels nostres clients.

8. Potenciem la flora autòctona mediterrània als nostres càmpings.

9. Informem als nostres treballadors i als nostres clients sobre les bones pràctiques mediambientals.

10. Promocionem l’entorn natural i cultural de la zona i patrocinem iniciatives que afavoreixin un turisme sostenible i de qualitat.

 

Accés al web de l'Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador

Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador