Ets aquíEsports / Windsurf

Windsurf


El jove italià Matteo Iachino es proclama guanyador del Campionat del Món de Windsurf GP Catalunya Costa Brava

Sant Pere Pescador

El jove windsurfista italià Matteo Iachino (ITA-140) s'ha proclamat avui guanyador del Campionat del Món de Windsurf – Gran Premi Catalunya Costa Brava 2015 que s'ha disputat, durant sis dies, a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador, en el Golf de Roses (Costa Brava), davant del Càmping La Ballena Alegre.

L’israelià Arnon Dagan dóna la sorpresa i guanya el primer eslàlom del Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava 2015

Sant Pere Pescador

El windsurfista israelià Arnon Dagan (ISR-1) ha donat la sorpresa guanyant el primer dia de l'eslàlom del XVII Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava 2015 que se celebra a Sant Pere Pescador, en aigües del Golf de Roses, fins aquest diumenge.

El francès Antoine Albeau es proclama guanyador del GP Catalunya Costa Brava a Sant Pere Pescador

D’esquerra a dreta, Pierre Mortefon (F-14), Antoine Albeau (F-192) i Cyril Mouss

El windsurfista francès Antoine Albeau (F-192) s'ha proclamat avui guanyador del Campionat del Món de Windsurf – Gran Premi Catalunya Costa Brava 2014 que s'ha disputat, durant sis dies, a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador, en el Golf de Roses (Costa Brava), davant del Càmping La Ballena Alegre. Amb aquesta victòria en la primera prova del Campionat, Albeau es col•loca al capdavant del mundial i és el màxim favorit per reeditar el títol, que ja ha guanyat en els dos darrers anys.

El campió del món de l'any passat, Antoine Albeau, es posa líder del GP Catalunya Costa Brava de windsurf

Sant Pere Pescador

L'actual campió del món Antoine Albeau (F192) s'ha posat líder del Campionat del Món de Windsurf– GP Catalunya Costa Brava. Després de dos dies sense competir per falta de vent, avui s'ha complert la previsió meteorològica i a partir de les 12 del migdia ha començat a bufar la tramuntana amb ratxes de fins a 20 nusos en el camp de regates de la platja d’El Cortal de la Devesa, la qual cosa ha permès disputar dues mànigues completes i començar una tercera.

El Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava es decidirà el cap de setmana

Sant Pere Pescador

El Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava es decidirà el cap de setmana. Després de dues jornades sense vent i havent-se pogut celebrar només un eslàlom complert, els regatistes esperen que es compleixin les previsions meteorològiques que anuncien l'entrada de tramuntana pel cap de setmana i puguin continuar competint.

Alberto Menegatti ha guanyat la primera ronda del GP Catalunya Costa Brava

GP Catalunya Costa Brava

El windsurfista italià Alberto Menegatti (ITA-4) ( https://www.facebook.com/alberto.menegatti.ita4 ) ha guanyat el primer eslàlom disputat del GP Catalunya Costa Brava que se celebra a Sant Pere Pescador. Amb aquest resultat, es posa provisionalment al capdavant del Campionat del Món de Windsurf 2014. Menegatti, que va ser sotscampió del món el 2013 i que a la passada edició només va poder cabar 8è a la Costa Brava, ha donat la sorpresa en el primer eslàlom que s’ha completat després de dos jornades en aigües del golf de Roses.

El Gran Premi Catalunya Costa Brava obre el Campionat del Món de Windsurf 2014

Sant Pere Pescador

Per primera vegada, la prova catalana inaugura el circuit internacional

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Joan Giraut; el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau; l'alcalde de Sant Pere Pescador, Jordi Martí; el president de l'Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra; el gerent del càmpìng La Ballena Alegre, Àlex Trias; el directiu de Volkswagen, Alex García; l’organitzador del Campionat del Món de Windsurf, Panxo Pi-Suñer, i alcaldes i regidors de la resta de municipis de la badia de Roses han presentat aquest matí el Campionat del Món de Windsurf (PWA World Tour) - Gran Premi Catalunya Costa Brava 2014, que se celebra des d’avui i fins diumenge a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador