Ets aquíEsports / Kitesurf

Kitesurf


El primer Campionat del Món Júnior confirma que el relleu català i espanyol al capdavant del kiteboard mundial absolut està garantit

Sant Pere Pescador

El campionat del món júnior de Kitesurf ha tingut lloc a la platja de Sant Pere Pescador.

- La catalana Claudia Heras i el britànic Tom Bridges es proclamen guanyadors en categoria femenina de 8 a 13 anys i en categoria masculina de 8 a 14 anys, respectivament, del primer PKRA / IKA Freestyle Júnior Campionat del Món de kiteboard.

- Les dues dues categories de fins a 16 anys proclamen finalistes, que no campions, al català Noè Font i el tarifeny Jerome Cloetens, entre els nois; i a Greta Menardo, Isabeau Galiart, Kate Bowcutt i Vera Klabbers, entre les noies.

El català Noè Font i el tarifeny Jerome Cloetens disputaran el títol de campió del Món de Kiteboard Júnior (categoria 15 a 16 anys)

Noe Font Sant Pere Pescador

El kiteboarder català Noè Font (15) i el belga resident a Tarifa Jerome Cloetens (16) disputaran demà la final per fer-se amb el títol del PKRA / IKA Freestyle Júnior Campionat del Món de kiteboard en la categoria de 15 a 16 anys. Noè Font, que viu a Castelló d’Empúries i entrena en aigües del Golf de Roses, s’ha imposat en cadascuna de les eliminatòries que ha disputat però patint, sobretot en els quarts de final.

El germans britànics Bridge es disputaran la primera final del Campionat del Món de Kiteboard Júnior

Sant Pere Pescador

Dos dels tres germans britànics Bridge, Tom (12) i Guy (14), es disputaran demà la primera final del PKRA / IKA Freestyle Júnior Campionat del Món de kiteboard corresponent a la categoria dels més petits, de 8 a 14 anys, mentre que el mexicà Anthar Racca (13) s’ha hagut de conformar amb la tercera plaça, per davant del català Alex Mur (13), que només ha pogut ser quart.

Les primeres eliminatòries posen de relleu l’alt nivell dels participants en el primer Campionat del Món de Kiteboard Júnior

Campionat del Món de Kiteboard Júnior Sant Pere Pescador

El vent tèrmic que ha bufat a partir del migdia i durant dues hores avui a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador ha permès dur a terme les primeres eliminatòries del PKRA / IKA Freestyle Júnior Campionat del Món de kiteboard. Al final han estat un total de 43 els participants inscrits en el que és el primer campionat júnior en tota la història de la Profesional Kiteboard Riders Association (PKRA).

Arrenca a Sant Pere Pescador el Primer Campionat del Món de Kiteboard Júnior

Campionat del Món de Kiteboard Júnior Sant Pere Pescador

Cinquanta nens i nenes de 8 a 16 anys procedents d’Alemanya, França, Regne Unit, Holanda, Itàlia, Polònia, Txèquia, Bèlgica, Noruega, Rússia, Mauritània, Mèxic, Xina, la Republica Dominicana o Colombia i també una bona representació de catalans i espanyols, es disputaran el primer títol de campió del món júnior en la història del kiteboard.

Zona Kitesurf Sant Pere Pescador

Zona Kitesurf Sant Pere Pescador

La zona autoritzada per a la pràctica del kitesurf a Sant Pere Pescador es troba situada a l'extrem nord de la platja. Aquesta zona compta amb servei de bar, rescat, WC, dutxes, compressor i assegurança. Pots obtenir el teu forfait diari, semanal, mensual o de temporada a la mateixa zona.

La zona autorizada para la práctica del kitesurf de Sant Pere Pescador está situada en el extremo norte de la playa. Esta zona cuenta con servicio de bar, rescate, WC, duchas, compresor i seguro. Puedes obtener tu forfait diario, semanal, mensual o de temporada en la misma zona.

Kitesurf a Sant Pere Pescador - 2011 - Normes i preus

Mapa de les zones de Kitesurf a  Sant Pere Pescador

Compra abonaments kitesurf

Oficina de Turisme
Horari: dimarts de 16 a 19 h. / dimecres, dijous i divendres de 10-13 i de 16-19 h. / dissabte i diumenge de 10-14 i de 16-19 h.

PREUS FORFAITS PER A FER ÚS DE LA ZONA DE KITE A LA PLATJA DE CAN MARTINET

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador