Ets aquí8ª Concentració de furgos Volkswagen al Camping la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador

8ª Concentració de furgos Volkswagen al Camping la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador


By admin - Posted on 03 Juny 2011

Un total de 540 furgonetes i 2.800 persones es van reunir un any més per compartir experiències i gaudir del més autèntic esperit d'aquest mite de l'automòbil.

Per vuitè any consecutiu, el càmping "La Ballena Alegre Costa Brava" de Sant Pere Pescador ha estat punt de trobada per a un gran nombre d'apassionats de les furgos Volkswagen arribats de diversos punts d'Espanya i Europa. En concret, 540 furgonetes Volkswagen registrades de totes les versions i èpoques, i 2.800 persones disposades a participar en la barbacoa nocturna de dissabte, tot i les condicions meteorològiques. Una vegada més, l'esdeveniment ha coincidit amb el Campionat del Món de Windsurf, que se celebra a la platja del cortal de la devesa de Sant Pere Pescador.

L'esperit Volkswagen va envair un any més la Costa Brava. Les 540 furgonetes participants en la 8a FurgoVolkswagen van tenyir de color i diversió un cap de setmana que tornarà a quedar marcat en la memòria de tots els assistents, consolidant el creixent èxit d'aquest esdeveniment. Sota un cel inestable, a les cinc de la tarda del dissabte es van reunir tots els participants a l'esplanada habitual, per a la tradicional foto de grup. En aquesta trobada de furgos customitzades, moltes d'elles seguint l'estètica del moviment "hippie" que tant va influenciar a les primeres furgonetes durant els anys 60 i 70, els assistents van poder gaudir i divertir-se amb la gran varietat i originalitat de vehicles i detalls allí reunits . Autèntiques obres d'art sobre quatre rodes.

Aquest any el concurs es centrava a buscar aquelles decoracions que millor representessin a deu ciutats del món, i és durant la reunió de la tarda quan els jurats tenen l'oportunitat de veure i valorar els candidats. Els conductors premiats per la seva originalitat i capacitat de representar cada ciutat de la forma més creativa possible van ser la més Parisenca (Ramon Partegas - n º 44), la més londinenca (Jacqui Barrowcliffe - nombre 484), la més novaiorquesa (Elena Vila - nombre 173), la més Berlinesa (Javier Arce - nombre 395), la més cairota qual va tenir dos premiats (Enric Audi - n º 10, Carlos Ariza - nombre 404), la més pekinesa (Sandra Boy - nombre 255), la més sevillana, que també va tenir diversos guanyadors per l'alt nivell de personalització que va fer impossible decantar-se per un de sol (Miguel Ángel Avilés - nombre 157, Monste Megías - n º 50, Susanna Ibáñez - nombre 231, Antonio Nieto - número 132), la més atenesa (Sandra Arruego - n º 107) i la més Catalan (Toni Sender - n º 22).

A més, el concurs de fotografia va repetir aquest any amb un gran èxit de participació i un gran nivell. El premi a la fotografia amb més recorregut (la foto més pujada al web http://www.vencontufurgo.com/ # / veure-quilòmetres-recorreguts) va ser per "Alcasa". En la categoria de la foto més artística els guanyadors han estat "Wawita", Diego Quiroga i Sergio González.

A més de compartir la seva passió per aquests mítics vehicles, els participants van poder gaudir d'una àmplia varietat d'activitats per a tots els gustos i edats, amb tallers per a nens i la màgia de Magic Frank. El programa de la nit es va veure interromput per la pluja, de manera que la barbacoa fi de festa de dissabte a la nit es va traslladar sota sostre, i gràcies als recursos, improvisació i bon estat d'ànim dels participants, uns i altres van trobar la manera de poder gaudir de la carn, botifarres i altres. La música en directe tampoc va parar, i amb un canvi d'escenari que es va traslladar sota sostre del porxo de la piscina central, el grup francès Too funky va poder animar el personal que no es va rendir malgrat la insistent pluja.

El diumenge al matí, les furgos van participar en el ja tradicional desfilada de clàssics per la localitat gironina de l'Escala.

Aquesta 8 ª Concentració FurgoVolkswagen coincidir de nou amb el Campionat del Món de Windsurf, que es disputava des del dijous fins al diumenge a les platges de Sant Pere Pescador i va fer les delícies de tots els aficionats a aquest esport. Entre aficionats i professionals del windsurf i fans de les furgos Volkswagen, en total aquest cap de setmana han passat pel càmping 6.000 persones. Tot apunta que l'edició de l'any que ve serà també cita ineludible.

Dossier Furgo Volkswagen pdf (0,2 MB)

Web: http://www.vencontufurgo.com/

8ª Concentració de furgos Volkswagen
8ª Concentració de furgos Volkswagen
8ª Concentració de furgos Volkswagen
8ª Concentració de furgos Volkswagen
8ª Concentració de furgos Volkswagen
8ª Concentració de furgos Volkswagen
8ª Concentració de furgos Volkswagen
8ª Concentració de furgos Volkswagen
Fotos
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador